Inscripció


El termini d'inscripció al "I Congrés Internacional Teaching with Comics: Còmic, Lectura i Objectius Desenvolupament Sostenible (ODS)" és del 21 de març al 15 de setembre de 2022 i s'ha de realitzar a través del botó "inscriure's" situat a continuació de cada quota del formulari d'inscripció. L'organització ha previst que l'assistència puga realitzar-se de manera presencial o via streaming

NOTA IMPORTANT: En el cas de propostes amb més d'un autor, tots hauran d'inscriure's en el congrés.cribirse en el congreso.L'organització es reserva el dret a no cursar la inscripció si verifica que les dades que aporta sobre el seu perfil o condició no són correctes.

OBTENCIÓ DE FACTURA D'INSCRIPCIÓ:

La factura del pagament de quota d'inscripció s'ha de sol·licitar durant el procés d'inscripció al Congrés, marcant la casella "Necessite factura", la plataforma li demanarà les dades necessàries. Una vegada finalitzada la inscripció, no serà possible sol·licitar factura ni modificar les dades, per la qual cosa li recomanem revisar que les dades són correctes.

 

QUOTES D'INSCRIPCIÓ Quota reduïda
(Del 21 de març al 26 de juliol)
Quota general
(Del 23 de juliol al 15 de setembre)
Presencial a Assistència amb comunicació 150€ 180€
Assistència sense comunicació 75€ 90€
     
Online b Assistència amb comunicació 150€ 180€
Asistencia sin comunicación 75€ 90€

 

a) La quota d'inscripció presencial inclou: accés a totes les sessions, coffee breaks durant els dies del congrés i certificat de participació que s’emetrà en línia

b) La quota d'inscripció per a participació exclusivament en línia inclou: accés virtual a totes les sessions i certificat de participació emés en línia.

 

  ENLLAÇ A FORMULARI
D'INSCRIPCIÓ