Links a les sessions
 
 

 

 

El I Congrés Internacional Teaching with Comics té el plaer de convidar a la comunitat acadèmica a participar en la seua celebració, que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 d'octubre de 2022 a la Universitat de València.

 

El Congrés pretén generar un espai científic de presentació, discussió i intercanvi de recerques, projectes i experiències en el qual participen especialistes, investigadors i docents interessats en la utilització del còmic en els diferents nivells educatius i matèries, i de bibliotecaris, mediadors i gestors relacionats amb l'educació amb l'objectiu de generar sinergies.

En la seua primera edició el Congrés s'articula entorn de dos nuclis centrals, la lectura i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) aprovats per l'ONU en 2015, entre els quals s'inclouen entre altres, l'educació de qualitat, la reducció de les desigualtats, la cura del medi ambient, la igualtat de gènere, la fi de la pobresa, les ciutats i comunitats sostenibles, el consum responsable o l'accés universal a la justícia i la pau. Aquests nuclis funcionen com a eix central del Congrés, no obstant això, s'admeten enfocaments procedents de diferents disciplines i nivells

El Comité organitzador té prevista la publicació, prèvia revisió externa, de les comunicacions que presenten plantejaments novedosos d'investigacions i innovacions en revistes indexades i editorials de prestigi.

La convocatòria per a l'enviament de propostes estarà oberta fins el dia 6 de juny de 2022. Per a més informació sobre l'enviament: ací

Esperem poder comptar amb la seua participació.
Salutacions cordials,

El Comité organitzador

Organitzen

 

 

 

            

 

 

Col.laboren