València és única per infinits motius. Et comptem alguns!


 

PELS SEUS 300 DIES DE SOL
València premia al visitant amb 300 dies de sol a l'any i una temperatura mitjana anual de quasi 18 °C. Un clima perfecte per a descobrir la ciutat passejant sota el cel blau intens i fent alguna parada a una terrassa al sol. Un pla tan senzill que t'encantarà! 


 

PER LA SEUA GASTRONOMIA MEDITERRÀNIA
Encara que la paella és un plat internacional, és molt probable que mai hages provat una tan bona com les d'ací. Així que no te’n vages sense demanar una autèntica paella valenciana i sense descobrir tot el que la nostra gastronomia ofereix: arrossos en totes les seues combinacions, tradicionals guisats de peix 

  

PER LES SEUES PLATGES
Què més se li pot demanar a una ciutat amb 300 dies de sol? Platges, sense dubte, i amb banderes blaves per a fer-ho encara millor! Com ho lliges, a València tens 7 quilòmetres de platja perquè tries entre la diversió de les platges urbanes, amb tots els serveis i un gran ambient, o la tranquil·litat de les platges salvatges del Parc Natural de l'Albufera. 


 

PELS SEUS ESPAIS VERDS
València està plena de sorpreses, com la que t'emportaràs en apuntar-te al riu que creua la ciutat i descobrir que és un frondós jardí de 9 quilòmetres dedicat a l'oci i a l'esport. El vell llit del Riu Túria és punt de trobada de valencians i turistes que el gaudeixen del matí fins a la nit. Un altre dels nostres espais naturals més representatius i interessants és el Parc Natural de l'Albufera, que està a només 10 km del centre i et regala una espectacular posta de sol que es gaudeix encara més amb un passeig amb barca.

PELS SEUS 2000 ANYS D'HISTÒRIA
Fundada l'any 138 abans de Crist pels romans, València és una superposició de cultures romana, visigoda, musulmana i medieval. Mostra d'això són monuments tan representatius com La llotja de la Seda (declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat), La Almoina, Les Torres de Serrans i de Quart o la Catedral. Més enllà de l'arquitectònic, el Tribunal de les Aigües, fundat l'any 1000 i reconegut per la Unesco com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, és un vestigi del passat al qual es pot assistir tots els dijous a les 12.00 sota la Porta dels Apòstols de la Catedral de València.


 

PER SER SÍMBOL D'AVANTGUARDA SER SÍMBOLO DE VANGUARDIA
València és una ciutat en contínua evolució. Una ciutat que presumeix del seu passat històric però s'atreveix amb les grans construccions del segle XXI. Si t'interessa l'arquitectura, presta especial atenció a la Ciutat de les Arts i les Ciències de Santiago Calatrava, al Palau de Congressos de Norman Foster i a l'edifici Veles e Vents de David Chipperfield. Altres espais avantguardistes que hauries de visitar són el MUVIM, la Fira València, el Palau de la Música o l'IVAM. 

PELS SEUS RACONS SINGULARS
València és molt més del que ve en les guies. Així que agafa la teua cambra i mantingues els ulls ben oberts per a descobrir racons com la Plaça Redona, l'Església de Santa Catalina, en la plaça de la qual es troba l'edifici més estret d'Europa, els frescos de l'església de Sant Nicolás, el rellotge que presideix l'Església dels Sants Joans, la pila baptismal de Sant Vicent en la parròquia de Sant Esteban o el caiman que es troba sobre la porta de l'Església del Patriarca.

 

Per a més informació, visita la web oficial de turisme de València: enllaç