PROGRAMA SOCIAL
 
Dijous 19 de novembre - Itinerari ODS pel Patrimoni Cultural de la Ciutat. València Aula Oberta

Eixida, 19.00 h Antiga Estació Pont d'Assot (trasllat des de Fac. Magisteri en Tranvia). Pot veure el punt exacte ací.
Finalització del recorregut en la seu de ADEIT (20:55h).

Transitarem per la ciutat i el seu centre històric, entés com a "Aula Oberta" on recuperar, a partir de les manifestacions del seu patrimoni cultural, evidències dels assoliments de gents i comunitats que han habitat aquesta urbs al llarg dels temps en la seua contribució al desenvolupament humà i sostenible que ara ens proposa l'Agenda 2030. A partir de referències culturals i simbòliques de la Ciutat de València posarem de rellevància com han sigut aquestes aportacions per a avançar en els drets humans, la dignitat de vida i la justícia, i ens detindrem davant llocs i institucions que des de fa segles aporten solucions per a continuar aconseguint les metes que estableixen els Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per Nacions Unides en 2015.

                                                                                                          Fotografía del punt exacte de trobada (Antiga Estació Pont de Fusta - Actual Jefatura de Policía)
     
     
Dijous 19 de novembre - Còctel de Benvinguda

El Còctel de Benvinguda es realitzarà a la terrassa de ADEIT - Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València amb boniques vistes del Micalet i el centre de la ciutat (Plaça Mare de Déu de la Pau, 3, 46001 - València).

A més, al començament del còctel hi haurà un concert per part d'un grup de músics de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.


 

  

     
     
Divendres 20 de novembre - Recepció a l'Ajuntament de València

A més de la Benvinguda de l'Alcalde de València, es realitzarà una visita guiada a l'Ajuntament.

L'edifici, d'estil acadèmic i amb elements barrocs que va acollir l'antiga Casa de l'Ensenyament, és una visita recomanada amb parades en el Saló de Plens, el Saló de Cristall, el Museu Històric i un Balcó amb privilegiades vistes a la Plaça de l'Ajuntament. La decoració de l'Ajuntament és abundant i conté nombrosos elements valencians. En el centre de la façana principal hi ha una torre que alberga el rellotge. També destaquen en el seu exterior dues cúpules el·líptiques recobertes de teula vidriada. 
 

     
     
Divendres 20 de novembre - Sopar del Seminari

El Sopar del Seminari se celebrarà en el Restaurant de l'Ateneu Mercantil (situat en la Plaça de l'Ajuntament, número 18 - València).

El Restaurant Ateneu ofereix una cuina de mercat amb productes frescos i de qualitat acompanyada d'uns excel·lents vins, dels cellers de la Comunitat Valenciana, i algunes de les referències clàssiques dels cellers espanyols.

El restaurant ofereix una cuina de proximitat, amb una cuidada elaboració, un servei professional en un ambient agradable i distés, en total consonància amb la filosofia i tradició de l'Ateneu Mercantil de València.

L'Ateneu Mercantil va nàixer en 1879 per a "atendre les necessitats culturals i de formació, en la seua professió, dels empleats del comerç". Tal com va dir l'II Marqués del Túria, que va ser President de l'entitat: "En l'Ateneu s'ha impulsat tot, des de les Escoles de Comerç fins al Bolsín de Corredors, des de la Cambra de Comerç al progrés universitari, de les Escoles d'Idiomes a les Fires de Mostres, del transvasament d'aigües fins a la conservació de la monumentalitat, de la Solució Sud per a la defensa de la ciutat a l'obra del Port".

 


 
 
 

Organitza, patrocina, col·labora