El VII SIACTS ES REALITZARÀ ONLINE DEL 19 Al 21 DE NOVEMBRE DE 2020

 

El Comité Organitzador comunica el canvi en la celebració del VII SIACTS a la modalitat online a causa de l'agreujament actual de la crisi generada per la COVID-19 i a les incerteses del futur, seguint les recomanacions de les institucions sanitàries i educatives.
Els mantindrem informats en els pròxims mesos dels canvis en les inscripcions i altres aspectes organitzatius que es precisen.
Esperem que la solidaritat i la cooperació entre tots ens ajude a superar com més prompte millor aquesta greu crisi global.

Molt ànim per a tots i totes! 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Després del VI Seminari celebrat el 2018 a la Universitat de Quilmes (Argentina), del 19 al 21 de novembre de 2020 tindrà lloc a la Universitat de València (Espanya) el VII Seminari Iberoamericà CTS (VII SIACTS). Es tracta d'una nova i molt especial edició del Seminari, ja que celebrem el vintè aniversari des que, al juliol de l'any 2000, va tindre lloc el primer a la Universitat d’Aveiro (Portugal).

Amb el tema general triat en aquesta ocasió, Vint anys d'avanços i nous desafiaments en l'Educació CTS per a l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), es pretén abordar reptes urgents per a l'Ensenyament de les Ciències, impulsant la formació d'una ciutadania preparada i activa enfront dels greus problemes socioambientals interconnectats als quals ens enfrontem.

Aquest objectiu es durà a terme a través del debat, de la reflexió i dels avanços de les propostes d'acció, a partir de les contribucions desenvolupades pels participants en els seus equips i projectes d'investigació. L'intercanvi científic afavorit per la proximitat de les llengües iberoamericanes constituirà un enriquiment del Seminari, establert per a impulsar una Educació en Ciències de qualitat, orientada cap a l'alfabetització científica crítica de l'alumnat.

 

Valencia, Atardecer, Puesta Del Sol, Paisajes, Cielos                 


  • RT @socioactiva: Una idea buenísima para tod@s los jóvenes que están liderando el cambio 💪 #DiaInternacionalDeLaJuventud
    Fa 2 dies
  • RT @mitecogob: El hielo del Océano Ártico❄️podría llegar a desaparecer durante los veranos☀️dentro de 15 años Una investigación publicada…
    Fa 2 dies
  • RT @ambientumcom: Los ODS son fundamentales en la etapa poscovid #ConstrucciónSostenible https://t.co/IXMlJet9A4 https://t.co/1lCTwCBLF2
    Fa 9 dies

Organitza, patrocina, col·labora