ACTUALITZACIÓ 4 de març de 2021

A causa de l'emergència sanitària causada pel COVID-19, CIFETS 2021 es celebrarà del 14 al 16 de juliol en format híbrid

Perquè la teua salut i la teua seguretat continuen sent la nostra prioritat i després de considerar diversos escenaris que poden donar-se entre hui i la data del congrés, hem decidit optar per un congrés híbrid (participació virtual o presencial). Això significa que, la participació pot ser com havies planejat de manera presencial a València o registrar-se per a assistir de manera virtual. Tota la participació es realitzarà a través d'una plataforma virtual, i totes les sessions seran a través d'aqueixa plataforma en temps real. Si vens a València, la participació serà com en un congrés tradicional, però la teua participació i diapositives estaran disponibles per als participants en línia en temps real.

Ampliació del termini de presentació de treballs fins al 16 d'abril de 2021

A causa del canvi d'any en la celebració del congrés, també es consideraran per al Premi Tesi Doctoral en Treball Social aquelles tesis doctorals que hagen sigut llegides durant 2020 amb qualificació Cum laude

Si assisteixes presencialment, la nova seu serà la Fundació Universitat-Empresa de València. Per a garantir la seua salut, hem introduït mesures de seguretat abans i durant el congrés.

Si té més preguntes, pot contactar-nos en cifets2020@uv.es Continuarem informant a tots/es els/les interessats/des sobre qualsevol desenvolupament en l'organització de l'esdeveniment, agraïm el teu suport.

Comité Organitzador Local
CIFETS 2021


Us donem la Benvinguda a l'IV Congrés Internacional de Treball Social (CIFETS 2021) - XIII Congrés de Facultats i Escoles de Treball Social, titulat Treball Social en l'era digital: ètica i cures que se celebrarà en la Universitat de València, en la Facultat de Ciències Socials, els dies 14, 15 i 16 de juliol de 2021.

Aquest congrés pretén generar un espai acadèmic i professional de reflexió i propostes al voltant dels desafiaments que ens planteja la societat digital, tant en la seua dimensió socioeconòmica (quarta revolució industrial) com en la seua dimensió psicosocial (realitat virtual com a nou escenari de socialització).

Aplicant la mirada del Treball Social hem d’atendre als impactes socials que aquest nou escenari comporta en termes de problemàtiques socials i reptes a enfrontar en el marc de l’ètica i les cures, entenent aquestes últimes de manera complexa, com a estratègies de cures al llarg de la vida, compatibles amb els Drets Humans, el respecte a la diversitat, la igualtat i la dimensió ecològica.

Aquest Congrés constitueix una oportunitat per abordar des de diferents perspectives teòriques, epistemològiques i metodològiques, la dimensió ètica d’aquests canvis i la viabilitat d’un humanisme digital amb efectes en la realitat social i, per tant, en la nostra pràctica professional i en la investigació acadèmica.

Esperem que aquests dies siguen d’utilitat per a potenciar l’avanç i millora de la pràctica del Treball Social en el món actual, així com de la generació de coneixement científic, promovent la diversitat, sostenibilitat, igualtat, drets humans i innovació.

Us desitgem una feliç estada a València.

President del Congrés:

Dr. Ródenas Rigla, Francisco José. Universitat de València
President de l'Associació Universitària Espanyola de Treball Social (AUETS)

Organitza:

       
   
     
Promogut per:     
   
     
Col·laboradors: Patrocina:    
   

 

 


El període d'inscripció comença 20-12-2019 fins al 18-06-2021
Accedir a la Fitxa d'inscripció