Com a conseqüència de l'esdevingut pel COVID-19 hem hagut de considerar diversos escenaris que poden succeir-se entre hui i la data del congrés arribant a la conclusió de continuar treballant en CIFETS 2020 amb l'esperança que, durant aquest temps, es reduïsca la incertesa sobre la situació i esperant que tots els participants puguen assistir al setembre.

Malgrat aquesta difícil situació, el comité organitzador de CIFETS 2020 està treballant àrduament per a garantir que aquesta edició continue sent un èxit!

Si té més preguntes, pot contactar-nos en cifets2020@uv.es   Continuarem informant a tots els interessats sobre qualsevol canvi en l'organització de l'esdeveniment i agraïm el seu suport.

Pot trobar informació institucional de la Universitat de València sobre el coronavirus en el següent enllaç

Comité Organitzador Local
CIFETS 2020
*****************

Us donem la Benvinguda a l'IV Congrés Internacional de Treball Social (CIFETS 2020) - XIII Congrés de Facultats i Escoles de Treball Social, titulat Treball Social en l'era digital: ètica i cures que se celebrarà en la Universitat de València, en la Facultat de Ciències Socials, els dies 2,3 i 4 de setembre de 2020.

Aquest congrés pretén generar un espai acadèmic i professional de reflexió i propostes al voltant dels desafiaments que ens planteja la societat digital, tant en la seua dimensió socioeconòmica (quarta revolució industrial) com en la seua dimensió psicosocial (realitat virtual com a nou escenari de socialització).

Aplicant la mirada del Treball Social hem d’atendre als impactes socials que aquest nou escenari comporta en termes de problemàtiques socials i reptes a enfrontar en el marc de l’ètica i les cures, entenent aquestes últimes de manera complexa, com a estratègies de cures al llarg de la vida, compatibles amb els Drets Humans, el respecte a la diversitat, la igualtat i la dimensió ecològica.

Aquest Congrés constitueix una oportunitat per abordar des de diferents perspectives teòriques, epistemològiques i metodològiques, la dimensió ètica d’aquests canvis i la viabilitat d’un humanisme digital amb efectes en la realitat social i, per tant, en la nostra pràctica professional i en la investigació acadèmica.

Esperem que aquests dies siguen d’utilitat per a potenciar l’avanç i millora de la pràctica del Treball Social en el món actual, així com de la generació de coneixement científic, promovent la diversitat, sostenibilitat, igualtat, drets humans i innovació.

Us desitgem una feliç estada a València.

Organitza:        
       
   
     
Promogut per: Asociación Universitaria Española de Trabajo Social (AUETS)    
     
Col·laboradors:    

 

 


El període d'inscripció comença 20-12-2019 fins al 15-07-2020
Accedir a la Fitxa d'inscripció
Call for Abstracts

Els resums hauran de ser enviats entre el 20 de desembre de 2019 i el 30 d'abril de 2020 entrar