Ampliació del termini de presentació de treballs fins al 1 de març de 2021

A causa de l'emergència sanitària causada pel COVID-19, CIFETS 2021 s'ha posposat al 14-16 de juliol de 2021

A causa de la situació provocada pel COVID-19 i després de considerar diversos escenaris que poden donar-se entre hui i la data de la Conferència, hem decidit posposar-ho al 14-16 de juliol de 2021 amb l'esperança que, durant aquest temps, la incertesa sobre la situació es reduirà i que tots/es els/les participants podran assistir en la nova data prevista. Conseqüentment hem ampliat els terminis d'inscripció i presentació de treballs.

Malgrat aquesta difícil situació, el comité organitzador de CIFETS 2021 està treballant àrduament per a garantir que aquesta edició continue sent un èxit.

Si té més preguntes, pot contactar-nos en cifets2020@uv.es. Continuarem informant a tots/es els/les interessats/des sobre qualsevol desenvolupament en l'organització de l'esdeveniment, agraïm el seu suport.

Pot trobar informació institucional de la Universitat de València sobre el coronavirus en el següent enllaç

Mentrestant, cuida't!

Comité Organitzador Local
CIFETS 2021


Us donem la Benvinguda a l'IV Congrés Internacional de Treball Social (CIFETS 2021) - XIII Congrés de Facultats i Escoles de Treball Social, titulat Treball Social en l'era digital: ètica i cures que se celebrarà en la Universitat de València, en la Facultat de Ciències Socials, els dies 14, 15 i 16 de juliol de 2021.

Aquest congrés pretén generar un espai acadèmic i professional de reflexió i propostes al voltant dels desafiaments que ens planteja la societat digital, tant en la seua dimensió socioeconòmica (quarta revolució industrial) com en la seua dimensió psicosocial (realitat virtual com a nou escenari de socialització).

Aplicant la mirada del Treball Social hem d’atendre als impactes socials que aquest nou escenari comporta en termes de problemàtiques socials i reptes a enfrontar en el marc de l’ètica i les cures, entenent aquestes últimes de manera complexa, com a estratègies de cures al llarg de la vida, compatibles amb els Drets Humans, el respecte a la diversitat, la igualtat i la dimensió ecològica.

Aquest Congrés constitueix una oportunitat per abordar des de diferents perspectives teòriques, epistemològiques i metodològiques, la dimensió ètica d’aquests canvis i la viabilitat d’un humanisme digital amb efectes en la realitat social i, per tant, en la nostra pràctica professional i en la investigació acadèmica.

Esperem que aquests dies siguen d’utilitat per a potenciar l’avanç i millora de la pràctica del Treball Social en el món actual, així com de la generació de coneixement científic, promovent la diversitat, sostenibilitat, igualtat, drets humans i innovació.

Us desitgem una feliç estada a València.

President del Congrés:

Dr. Ródenas Rigla, Francisco José. Universitat de València
President de l'Associació Universitària Espanyola de Treball Social (AUETS)

Organitza:

       
   
     
Promogut per:     
   
     
Col·laboradors:    

 

 


El període d'inscripció comença 20-12-2019 fins al 18-06-2021
Accedir a la Fitxa d'inscripció
Call for Abstracts

Els resums hauran de ser enviats entre el 20 de desembre de 2019 i el 1 de març de 2021 entrar