El VII SIACTS ES REALITZARÀ ONLINE DEL 19 Al 21 DE NOVEMBRE DE 2020

 

El Comité Organitzador recorda el canvi en la celebració del VII SIACTS a la modalitat online a causa de la crisi generada per la COVID-19, seguint les recomanacions de les institucions sanitàries i educatives.


En l'apartat “Inscripció” estan disponibles les tarifes adaptades a la nova situació i el procediment a seguir. (Per a qualsevol dubte o suggeriment poden dirigir-se a: rosa.lucas@adeituv.es)


Esperem poder comptar amb tots i totes del 19 al 21 de novembre. Segur que els debats i reflexions entorn dels reptes als quals ens enfrontem des de l'Ensenyament de les Ciències, tan necessaris en aquests moments, resultaran enriquidors per a tota la nostra comunitat.


Confiem que la solidaritat i la cooperació entre tots ens ajude a superar com més prompte millor aquesta greu crisi global i que en la pròxima edició del seminari ens puguem trobar presencialment.
Us esperem!

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Després del VI Seminari celebrat el 2018 a la Universitat de Quilmes (Argentina), del 19 al 21 de novembre de 2020 tindrà lloc a la Universitat de València (Espanya) el VII Seminari Iberoamericà CTS (VII SIACTS). Es tracta d'una nova i molt especial edició del Seminari, ja que celebrem el vintè aniversari des que, al juliol de l'any 2000, va tindre lloc el primer a la Universitat d’Aveiro (Portugal).

Amb el tema general triat en aquesta ocasió, Vint anys d'avanços i nous desafiaments en l'Educació CTS per a l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), es pretén abordar reptes urgents per a l'Ensenyament de les Ciències, impulsant la formació d'una ciutadania preparada i activa enfront dels greus problemes socioambientals interconnectats als quals ens enfrontem.

Aquest objectiu es durà a terme a través del debat, de la reflexió i dels avanços de les propostes d'acció, a partir de les contribucions desenvolupades pels participants en els seus equips i projectes d'investigació. L'intercanvi científic afavorit per la proximitat de les llengües iberoamericanes constituirà un enriquiment del Seminari, establert per a impulsar una Educació en Ciències de qualitat, orientada cap a l'alfabetització científica crítica de l'alumnat.

 

Valencia, Atardecer, Puesta Del Sol, Paisajes, Cielos                 


  • RT @nature: Editorial: What matters is that talented people find satisfying careers in science. Principal investigators should show flexibi…
    Fa 9 dies
  • RT @Edudesarrollo: Animaos a descubrir los #ODS con los más pequeños de la casa a través de retos y de una forma divertida y lúdica @AECID_…
    Fa 9 dies
  • RT @Edudesarrollo: Desde el programa docentes para el desarrollo @aecid_es y @educaSGCTIE os proponemos 3 materiales que os servirán para e…
    Fa 9 dies

Organitza, patrocina, col·labora