Formulari de contacte

Si us plau, utilitzi el següent formulari per a comunicar-se amb nosaltres. Els camps assenyalats amb un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.

 Vostè disposa de  caràcters 
IMPORTANT: Consent a rebre informació sobre programes i activitats d'ADEIT
# He llegit i accepte la informació proporcionada sobre protecció de dades i política de privacitat d'ADEIT


Informació sobre protecció de dades


Responsable: Fundació Universitat-Empresa – ADEIT

Delegat de Protecció de Dades: Javier Plaza Penadés. lopd@uv.es

Finalitat:
1.Gestionar la inscripció i el desenvolupament en l'activitat (congrés, jornada, curs).
2.Enviar a empreses o institucions.
3.L’organització pot prendre’n fotografies o realitzar-ne enregistraments que es publicaran en els webs: d’ADEIT, de l'organitzador, i en les xarxes socials.
4.Gestionar l'enviament de comunicacions de caràcter informatiu, promocional i/o publicitari sobre programes, activitats i esdeveniment d’ADEIT i de la Fundació a través de qualsevol mitjà, inclosos els mitjans electrònics.

Legitimació:
1.En el cas de la gestió de les dades de les persones interessades per a la inscripció i el desenvolupament de congressos, cursos, jornades, la legitimació és la sol·licitud (relació contractual o precontractual).
2.En l’enviament d'informació sobre programes i activitats de la Fundació, la base de legitimació és el consentiment de la persona interessada.
3. En el cas dels enregistraments i/o la presa de fotografies, la base de legitimació descansa en la possibilitat que oferim (vegeu informació addicional).

Destinataris: Institucions organitzadores i col·laboradores de dins i fora de la UE, proveïdors de serveis de càtering, etc., proveïdors de màrqueting, forces i cossos de la seguretat de l'estat, Universitat de València.

Termini: Les dades de la persona usuària es conserven fins que en sol·licite la baixa, s'hi opose o revoque el seu consentiment.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s'explica en la informació addicional: En el desenvolupament de l'activitat es pot obtenir material gràfic (fotografies, vídeos…) que després serà publicat en el web o en xarxes socials. Amb tot, amb la finalitat d'oferir la possibilitat de no sotmetre's a enregistrament i/o presa de fotografies, informem que l'organització prendrà fotografies o enregistraments de plans generals en què les persones no siguen identificades o identificables.
-L'ús del material gràfic obtingut es publicarà en el web de ADEIT, en el web de l'organitzador i en xarxes socials.
+ info https://www.adeituv.es/politica-de-privacitat/?lang=ca